Shijo internetin
me shpejtësi 4G/5G
Telefonin Tuaj

Udhëto me APReSIM dhe rri i kyçur.

Ofertat

Zgjedh pakon tuaj
te preferuar me internet
4G/5G

1GB - 4EUR

DATA
1GB
Mbulimi
Europë/Turqi
Vlefshmëria
7 ditë
Çmimet
4€
Aktivizo

3GB - 9EUR

DATA
3GB
Mbulimi
Europë/Turqi
Vlefshmëria
30 ditë
Çmimet
9€
Aktivizo

5GB - 12EUR

DATA
5GB
Mbulimi
Europë/Turqi
Vlefshmëria
30 ditë
Çmimet
12€
Aktivizo

10GB - 18EUR

DATA
10GB
Mbulimi
Europë/Turqi
Vlefshmëria
30 ditë
Çmimet
18€
Aktivizo

20GB - 25EUR

DATA
20GB
Mbulimi
Europë/Turqi
Vlefshmëria
30 ditë
Çmimet
25€
Aktivizo

50GB - 50EUR

DATA
50GB
Mbulimi
Europë/Turqi
Vlefshmëria
30 ditë
Çmimet
50€
Aktivizo
Lidhu me Botën

Udhëtoni në çdo kontinent pa u ndalur me APR eSIM. Qëndroni online gjatë gjithë kohës kur udhëtoni, si në Evropë, Amerikën e Veriut, Azi apo Afrikë.

Pa Shpenzime Roming

Udhëtoni me APReSIM. Mos u merakos përi tarifat e papritura të roaming-ut dhe përjetoni lirinë e udhëtimit.

Karta SIM në përdorim

Përdor APReSIM për t'u lidhur në internet, derisa kartën tuaj fizike mbani aktive për të pranuar telefonata apo SMS.

Aktivizim i Shpejtë

Me vetëm një klik lidhuni me botën. Paski keni bërë pagesën, aktivizimi i APReSIM është i shpejtë dhe i lehtë

Pyetjet e Shpeshta

Çfarë është eSIM?

Nganjëherë të njohura si karta SIM elektronike, eSIM në fakt qëndron për SIM të integruar.Sic eshte dhe emri,karte elektronike, kjo do të thotë që funksionaliteti i kartës SIM tani mund të integrohet drejtpërdrejt në pajisje, në vend të një karte të veçantë që duhet të futet. Në rast se keni telefon ose tablet me aftësi eSIM, mund të përdorni një eSIM në vend të kartës SIM të zakonshme fizike.

Cilat pajisje mund të jenë të pajtueshme me eSIM?

TravelSim eSIM mund të përdoret me pajisjet e mëposhtme:

Pajisjet Apple:

iPhone 15/Plus/Pro/Pro Maxi; iPhone 14/Plus/Pro/Pro Max; iPhone 13/ Mini/Pro/Pro Max; iPhone 12/ Mini/Pro/Pro Max; iPhone 11 /Pro /Pro Max ;iPhone XS / XS Max, iPhone XR, iPhone SE, iPad Air (Gjenerata e 3-të, e 4-të), iPad Pro (Gjenerata 1-4), iPad Mini (Gjenerata e 5-të), iPad (Gjenerata e 7-të, e 8-të).

Pajisjet Android:

Google Pixel 2/ 3 / 3 XL / 4 / 4 XL/4a/5, Samsung Galaxy S23/23+/Ultra Samsung Galaxy S22/22+/Ultra; Samsung Galaxy S21/21+/Ultra, Samsung Galaxy S20 / S20+ / S Ultra, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Note 20 /20+/ FE/ Ultra/ Ultra 5G, Samsung Galaxy Fold/ Fold2 5G, Samsung Galaxy Z Flip, Microsoft Surface Pro, PC Windows 10, Huawei P40 dhe P40 Pro, Lenovo Yoga 630, Nuu Mobile X5, HP Spectre Folio, Gemini PDA, Motorola Razr 2019, Palm Palm

Në rast se pajisja juaj nuk është e listuar këtu, por është e përputhshme me eSIM, atëherë Travelsim eSIM mund të përdoret.

Cilat shtete jan te mbuluara me eSIM?

Gjitha shtetet e bashkimit europian si dhe Turqia pjesa Europiane dhe ajo Aziatike.

A duhet ta blej planin tim të të dhënave eSIM përpara se të udhëtoj apo kur të mbërri?

Secila prej tyre është e mundur. Ju mund ta blini menjëherë para se të niseni, ose kur të mbërrini në destinacionin tuaj. Cilado që është më e përshtatshme për ju.

Planet e të dhënave TravelSim kanë vlefshmëri të ndryshme dhe periudha e vlefshmërisë fillon me blerjen.

Pra, nëse nuk jeni duke udhëtuar për më shumë se një muaj, mund ta blini para se të niseni dhe vlefshmëria do të mbulojë ende qëndrimin tuaj jashtë vendit.

A mund të përdor të njëjtën eSIM në pajisje të ndryshme?

Ju lutemi vini re se nëse keni instaluar eSIM në një pajisje,nuk mund të instalosh të njëjtën eSIM (përdor të njëjtin kod QR) në një telefon ose pajisje tjetër.

Duhet të porosisni një eSIM të re për një pajisje tjetër, edhe nëse e keni fshirë eSIM nga pajisja e parë.

Nganjëherë të njohura si karta SIM elektronike, eSIM në fakt qëndron për SIM të integruar.Sic eshte dhe emri,karte elektronike, kjo do të thotë që funksionaliteti i kartës SIM tani mund të integrohet drejtpërdrejt në pajisje, në vend të një karte të veçantë që duhet të futet. Në rast se keni telefon ose tablet me aftësi eSIM, mund të përdorni një eSIM në vend të kartës SIM të zakonshme fizike.

A mund të riaktivizoj një eSIM të fshirë?

Nëse e keni fshirë eSIM-in tuaj nga një telefon ose tablet do t'ju dërgojmë automatikisht me email një kod të ri QR që mund ta përdorni për të riaktivizuar eSIM-in tuaj. Sigurohuni që ta hapni emailin në një pajisje tjetër, në mënyrë që të mund të skanoni kodin QR.

Rreth nesh

APR është kompani e themeluar ne vitin 2017 e specializuar për ofrimin e asistencës rrugore në rast defekti apo aksidenti në Kosovë, Rajon dhe Europë. Shërbimi APReSim vjen si shërbim shtesë që u ofrohet klientëve tanë që të kenë mundësi të lehtë për çasje në internet me kosto të ulët kudo ku udhetojnë në botë.