• Ne jemi aty për ju

  • SHËTIT KAH T'DUSH

Shërbimet Tona

Dëmtimi i gomës

Asistojmë në ndërrimin e gomës

Asistimi në ndezje

Asistim me kabllo në rast të mungesës së rrymës

Në rast aksidenti

Vetura do të bartet sipas kërkesës së klientit, në servisin apo vendin e preferuar të klientit.

Defekt tjetër

Vetura do të bartet sipas kërkesës së klientit, në servisin apo vendin e preferuar të klientit.

Vlerësimet e Klientëve

Pyetje të Shpeshta

Ne ofrojmë dy pako abonimi 1 vjeçare, Pako APR Lokal me mbulueshmëri territorin e Republikës së Kosovës dhe Pako APR Plus me mbulueshmëri territorin e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut, Malit të Zi dhe Serbisë.
Abonimi në APR bëhet për veturën jo për personin , do të thotë vetura mund të drejtohet nga kushdo.
Ne ua mundësojmë bartjen e abonimit në veturën tjetër një herë Brenda vitit.
Bartja e veturës bëhet deri në lokacionin që kërkon klienti, e sjellim në Kosovë deri te servisi juaj i preferuar dhe nuk ka kosto tjera shtesë përpos pagesës që bëhet në fillim.
Ne çdo herë përpiqemi t’iu asistojmë klientëve tanë sa më shpejtë te jetë e mundur, në bazë të kontratës koha e reagimit në territorin e Kosovës është jo më shumë se 60 minuta nga momenti i pranimit të thirrjes, dhe jashtë territorit të Kosovës jo më shumë se 3 orë në kushte normale atmosferike dhe rrugore.
Pagesën për abonim në APR mund të bëni në disa forma : me e-banking, përmes Capital Ria, përmes Moneta Moneygram, përmes IBAS si dhe me para cash.

Rreth Nesh